Arkitekturen

into uncluttered lines and exploring minds

simple, clear and unpretentious

CPH Porthouse henter arkitektoniske referencer fra den typiske københavnske karré, og bygger videre på den klassiske byggeskik fra brokvartererne, i en moderne og viderefortolket udgave. Højderne på bygningerne tilpasses omkringliggende grønne rum og udsigten mod havnen, så der sikres behagelige lys- og skyggeforhold, og der etableres passager i fuld bygningshøjde, som medvirker til at trække lys ind i både gårdrum og boliger. Boligprojektet får et vertikalt udtryk, som står i kontrast til Sundmolens fire bevarede pakhuse, der kendetegnes ved et markant horisontalt udtryk.

Byggeriet står med sine facader i skiftende materialer, lyse farvenuancer og skiftevis tilbagetrukne og fremskudte facadepartier i kontrast til de rustikke, røde tegl på pakhusene som danner et markant motiv på Molen.

Den særegne arkitektoniske karakter er med til at skabe en rolig og intim atmosfære, som understøtter oplevelsen af en levende by på vandet.

Franz Christian Augustenborg Ødum, Associeret partner hos C.F. Møller

the team behind the architecture

CPH Porthouse er tegnet af C.F. Møller, som er en af Skandinaviens ældste og største arkitektvirksomheder.
C.F. Møllers arbejder ud fra idealet om det enkle, det klare og det uprætentiøse. Idealet har fulgt tegnestuen, siden den blev grundlagt i 1924, og det nyfortolkes fortsat i de enkelte projekter - med udgangspunkt i stedet og i dialog med internationale strømninger og regionale karakteristika.

C.F. Møller betragter miljø, ressourcebevidsthed, fornuftig byggeøkonomi, social ansvarlighed og god håndværksmæssig kvalitet som en væsentlig del af deres arbejde, og denne helhedsbetragtning er grundlæggende i alle deres opgaver, fra masterplaner til design af byggekomponenter.

> LÆS MERE OM ARKITEKTHUSET

Sundmolen skal fungere som fremtidens bæredygtige by, hvor et blandet bykvarter skal give et tydeligt grønt præg, hvor eksisterende pakhuse bevares og integreres, og hvor byrum langs vandet skal skabe et nyt, unikt sted i København.

Franz Christian Augustenborg Ødum, Associeret partner hos C.F. Møller

choice of materials

Med en bolig i CPH Porthouse har du en række muligheder for at vælge materialer og inventar. Boligen kan altså få det ønskede præg i form af kvaliteter, farver og overflader. Valgmulighederne er enten med i boligpakken eller en tilvalgsmulighed.

I CPH Porthouse er der blandt andet mulighed for at vælge mellem tre forskellige køkkenbrands, forskellige armaturer og hårde hvidevarepakker. Også når det kommer til gulve og klinker er der flere valgmuligheder.

De mange kombinationsmuligheder fremgår af et materialevalgsskema, som gennemgås omhyggeligt, når beslutningerne om materialevalg skal tages.

 

> DOWNLOAD MATERIALELISTEN HER

Læs mere i vores brochure

> HENT BROCHURE

Følg med i processen på facebook