OM CPH PORTHOUSE

where land and sea create common ground

Afstand metro

300 m.

International skole

350m.

Lystbådehavn

500 m.

where the sun rises in the east

CPH Porthouse er 86 attraktive ejerlejligheder med altaner på Sundmolen i Nordhavn, hvor store boligdrømme møder Københavns enestående havnehistorie. Med Orientbassinet i baghaven, karré-inspireret arkitektur og udsigten til verden spejler bygningen sig i billeder på udrejse, horisontens møde med solen i øst – og foreningen af det urbane storbyliv med den københavnske havnefront.

into uncluttered lines and exploring minds

CPH Porthouse er stedet hvor kontraster mødes. Hvor industriens atmosfære komplementerer Nordhavnens grønne arealer, hvor storbyens brændpunkter giver plads til det personlige frirum – og hvor internationale forbindelser og lokale fornøjelser skaber harmonisk forankring.

Her skabes rammerne for trivsel og balance, som inkluderer nye leverum orienteret efter solens vandring. 

a bright courtyard with domestic bliss

CPH Porthouse henter arkitektoniske referencer fra den typiske københavnske karré, og bygger videre på den klassiske byggeskik fra brokvartererne, i en moderne og viderefortolket udgave.

Passager mellem bygningskroppene i CPH Porthouse skaber lys og visuel sammenhæng mellem det grønne byrum rundt om karrén og karréns grønne kerne.


> LÆS MERE OM ARKITEKTUREN

Antal lejligheder

86

Antal kvm.

61-143

Priser fra

4,5 mio.

choice of materials

Du kan sætte dit personlige præg på boligen, når du skal vælge materialer. Vi kigger sammen på de muligheder, som vi med omhu har udvalgt til CPH Porthouse. I materialeprogrammet kan der vælges mellem 5 forskellige gulvbelægninger, flere varianter af natursten i bad og toilet samt 3 forskellige køkkenbrands. Dertil kommer forskellige hårde hvidevarer.

> SE MATERIALEVALGET I VORES SHOWROOM

Find den bolig, der bedst danner rammen for dit nye hjem

> VÆLG HER 

Læs mere i vores brochure

> HENT BROCHURE

Følg med i processen på facebook