OM OMRÅDET

on the edge of history and tomorrow

surfing the surface

CPH Porthouse er stedet for foreningen mellem land og vand, og vandet er en vigtig del af CPH Porthouse identitet.

Fra det private udeareal og på den levende havnefront kan udsigten indtages, og promenaden benyttes til gå-, løbe- eller cykelture mens havet indbyder til vandaktiviteter som blandt andet kajakture og roning.

the urban park

Omkring Copenhagen International School på Levantkaj etableres Nordhavnsøerne, en urban park på vandet med et væld af aktiviteter og opholdsmuligheder i tæt kontakt med vandet, vejret og naturen som– vil skabe et helt unikt miljø, både for elever på skolen, deres familier og lokalområdets beboere.

the Copenhagen docklands

Sundmolen er et enestående kulturhistorisk område kendetegnet af de charmerende pakhuse, som oprindeligt blev opført til Det Østasiatiske Kompagni (ØK). Havneområdet med kajer, pakhuse og plads til industri var indtil januar 2017 afspærret og lå som frihavnsområde uden for landets toldgrænser. Københavns frihavn var stedet, hvor teak og silke kom til fra Orienten.

living concepts

Sundmolen ligger som nærmeste nabo til Århusgadekvarteret, der udvikles til et levende butiksområde med supermarkeder, specialbutikker og caféer. Via et fælles selskab koordineres og sikres et bredt udvalg af innovative koncepter med fokus på økologi, bæredygtighed og lokalt præg.

Afstand metro

300 m.

International skole

350m.

Lystbådehavn

500 m.

Den særegne arkitektoniske karakter er med til at skabe en rolig og intim atmosfære, som understøtter oplevelsen af en levende by på vandet.

Franz Christian Augustenborg Ødum, Associeret partner hos C.F. Møller

local needs with international impact

På spidsen af Sundmolen – i det yderste pakhus - har Green Square som sælger ægte antikviteter til huse. Møbler og tilbehør -hvoraf mange er orientalske– skabt i fortiden med høj værdi for eftertiden. De højloftede lokaler med synlige bjælker er yderst stemningsfuldt og emmer af møblernes historie.

for urban living and sustainable vision

Nordhavn bliver Københavns bæredygtige bydel og Sundmolen er miljøcertificeret efter DGNB-standarder på bydelsniveau. Målet for CPH Porthouse er også at opnå en guldmedalje efter DGNB-standarder.
Sundmolen bliver en grøn holm, i hvis midte der skabes en grøn kile med haver, der brydes af pladser.

Læs mere om DGNB på dk-gbc.dk/dgnb

På CIS ser vi os med vores nye campus som pionerer. Vores vision som skole spænder både over bæredygtighed i form af byggematerialer, LED belysning og sol-energi, men også social bæredygtighed: Vi har et inspirerende undervisningsmiljø, hvor elever fra 82 forskellige lande, inklusive Danmark, føler sig hjemme og skaber livslange venskaber over hele kloden.

Thomas Nielsen, Informations- og udviklingschef hos Copenhagen International School

Læs mere i vores brochure

> HENT BROCHURE

Følg med i processen på facebook