SHOWROOM

visit our showroom

Kom til åbent hus søndage kl. 10.30-11.00

Åbent hus søndage kl. 10.30-11.00

look and feel

Pakhus 54 huser det ca. 200 kvm store showroom for CPH Porthouse. Herfra kan bølgeskvulpene høres, byggeriets skabelse følges og overflader vurderes og berøres.

Showroomet er inddelt i zoner, som introducerer dig som gæst til områdets og byggeriets kvaliteter samt materiale- og inventarprogram i en bred vifte af kvaliteter, farver og overflader.

Det første blikket møder er en fysisk model over byggeriet og området, som giver overblik over boligernes placering i byggeriet og på molen. Modellen suppleres af planer for de enkelte boliger, som giver indblik i indretningsmulighederne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en kop kaffe på den indbyggede altan.

Green Square

I det yderste pakhus på spidsen af Sundmolen, har Green Square, som sælger møbler skabt i fortiden med høj værdi for eftertiden til huse.

Indehaver af Green Square, Mads Holst, fortæller om indretningstrends:

I dag er det ofte en kombination af funktion og kvalitet, der skaber rammerne om et hjem. Møbler, der er flere århundreder gamle, kombineres i højere grad end tidligere med nye, moderne møbler for at give hjemmet et personligt præg. Kunsten er at finde den balance, der giver den optimale, individuelle indretning. Det gælder også, når livet skal leves i helt nybyggede rammer. Hos Green Square anvender vi for eksempel moderne tekstiler til polstring og gardiner, som giver et ekstra tvist og kontrast, når vi rådgiver om indretning.

Mads Holst, indehaver af Green Square

choice of materials


> DOWNLOAD MATERIALELISTEN HER

Find den bolig, der bedst danner rammen for dit nye hjem

> VÆLG HER 

Følg med i processen på facebook